Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πορεία αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό


Πλήθος κόσμου, συντρόφων και συναγωνιστών πλαισίωσαν το μπλοκ της ΛΑ-ΑΑΣ στη σημερινή συγκέντρωση και πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και Ισραήλ, στην οποία συμμετείχαν συλλογικότητες και παλαιστινιακές οργανώσεις, για να εκφράσουν τη διεθνιστική αλληλεγγύη τους στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης. Η συγκέντρωση της ΛΑ-ΑΑΣ είχε οριστεί για τις 6μμ ενώ η πορεία κατευθύνθηκε αρχικά προς την αμερικανική πρεσβεία για να καταλήξει στη συνέχεια προς την ισραηλινή.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδήλωσης από το μπλοκ της ΛΑ-ΑΑΣ αντηχούσαν τα συνθήματα που κατήγγειλαν το νέο βάρβαρο έγκλημα του φασιστικού κράτους του Ισραήλ σε βάρος του ηρωικού και δοκιμαζόμενου λαού της Παλαιστίνης, που συντελείται με την ανοχή και τη στήριξη των αμερικάνων ιμπεριαλιστών. Ταυτόχρονα η ΛΑ-ΑΑΣ κατήγγειλε την στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η οποία δημιουργεί συμμαχίες με το ισραηλινό κράτος - δολοφόνο υπηρετώντας τα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξανά “μίνι Ασφαλιστικό”

Νέο κεφάλαιο στην ιδιωτική ασφάλιση ανοίγει η κυβέρνηση Νέο γύρο επίθεσης ενάντια στο ασφαλιστικό ετοιμάζει η κυβέρνηση. Εντός του Νοεμβρίου...