Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε εμφυλιοπολεμική εκδήλωση κατά των «κομμουνιστοσυμμοριτών»

 
Στα τέλη Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών πραγματοποιεί στο Γράμμο και στο Βίτσι της δική της επέτειο για τον Εμφύλιο. Βέβαια, εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει τη λέξη εμφύλιος και να κάνει λόγο για πόλεμο εναντίον των «κομμουνιστοσυμμοριτών».
Τα τελευταία 20 χρόνια οι όποιες κυβερνήσεις της Δεξιάς απέφευγαν να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκδήλωση. Κατά καιρούς είχαν παρευρεθεί κάποιοι βουλευτές δεύτερης ή τρίτης γραμμής και ως εκεί. Το… προνόμιο της εν λόγω επετείου για αρκετά χρόνια το είχαν οι απόστρατοι και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, με τις ευχές του τοπικού μητροπολίτη.

https://eaas-serron.blogspot.com/
Φέτος, με τα ελληνοτουρκικά στην επικαιρότητα η κυβέρνηση φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει επίπεδο και να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ στον εμφύλιο. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα εκπροσωπηθούν από τον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.
Η γνωστοποίηση της συμμετοχής του Αλ. Στεφανή στην αντικομουνιστική εκδήλωση έγινε από την διοργανώτρια «Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού» που σε ανακοίνωση αναφέρει πως αποφάσισε:
«1. Την τέλεση των επετειακών μνημοσύνων υπέρ πεσόντων του Ελληνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, όπως έχει προγραμματιστεί.
2. Την υποδοχή των επισήμων προσκεκλημένων στους χώρους των τελετών. Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο ΥΦΕΘΑ Σγος ε.α. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.»
Η συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Α. Στεφανή, ως εκπροσώπου του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη και αποδεικνύει ότι η παρουσία και η εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε αυτήν την εκδήλωση έρχεται να καλύψει την απουσία της Χρυσής Αυγής επιδιώκοντας να ψαρέψει στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς και του φασισμού.https://www.e-prologos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξανά “μίνι Ασφαλιστικό”

Νέο κεφάλαιο στην ιδιωτική ασφάλιση ανοίγει η κυβέρνηση Νέο γύρο επίθεσης ενάντια στο ασφαλιστικό ετοιμάζει η κυβέρνηση. Εντός του Νοεμβρίου...