Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περισσότεροι από 160 φαντάροι σε καραντίνα, εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης

 


Με επιστολή τους νεοσύλλεκτοι φαντάροι που υπηρετούν στην ΚΕΕΔ περιγράφουν και καταγγέλλουν την κυβέρνηση για εγκληματική αμέλεια.

«Νεοσύλλεκτοι που υπηρετούμε την θητεία μας στο ΚΕΕΔ βιώνουμε από πρώτο χέρι την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης να πραγματοποιήσει την κατάταξη της ΣΤ ΕΣΣΟ χωρίς να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των οπλιτών θητείας και του προσωπικού».

«Υπάρχει», υπογραμμίζουν, «διάχυτη ανησυχία σε όλους τους οπλίτες και τις οικογένειές τους αν η κυβέρνηση και το υπουργείο έχει συγκεκριμένο σχέδιο που να βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία των οπλιτών και τους προσωπικού».

«Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε καραντίνα πάνω από 160 άτομα (επιβεβαιωμένα κρούσματα και οι διμοιρίες τους) σε χώρους που είναι ακατάλληλοι χρησιμοποιώντας μπάνια που χρησιμοποιούνται και από επιβεβαιωμένα κρούσματα. Χωρίς να είναι σίγουρο ότι καθαρίζονται επαρκώς. Όλες τις προηγούμενες μέρες ερχόμασταν σε επαφή με τους φαντάρους αυτούς όπως και τα στελέχη».

Και προσθέτουν, «καταγγείλαμε τις ευθύνες της κυβέρνησης όπως και ρωτήσαμε αν υπάρχει σχέδιο τροφοδοσίας του στρατοπέδου, αν μπει σε καραντίνα το στρατόπεδο. Η διοίκηση δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, το μόνο που έκανε ήταν να μας υπενθυμίσει ότι αυτή εξάντλησε όλα τα περιθώρια και από εδώ και πέρα είναι ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα μέχρι και στον ύπνο».

Πληροφορίες 902.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρεσιτάλ Πιπιλή – Λοβέρδου: “Οι συνταξιούχοι Έλληνες είναι κακομαθημένοι” και “δεν πεθαίνουνε κιόλας”

Ανδρέας Συγγρός: O «εθνικός τοκογλύφος» που συγκέντρωσε αμύθητα πλούτη & το αστικό κράτος τον τίμησε «εθνικό ευεργέτη»

«Δυστυχισμένοι Αρβανίτες της Αττικής, πού να ξέρετε πως τα έργα και οι δωρεές του  Συγγρού , το πιο πολύ  είναι ιδρώτας και αίμα δικό σας .  Κακόμοιροι αγρότες που σας μαθαίνουν στα σχολεία ένα σωρό παραμύθια για τους “μεγάλους ευεργέτες του Εθνους”, πού να ξέρετε πως οι  Τοσίτσηδες,  οι  Ζαππαίοι , οι  Μπενάκηδες , οι  Αβέρωφ , οι  Ζωγράφηδες , οι Βαλλιάνοι , οι  Μαρασλήδες  και τράβα κορδέλα,  ήταν σκληροί εκμεταλλευτές των αγροτών και εργατών της Αιγύπτου, Τουρκίας, Ρουμανίας, Ρωσίας…» ….

Ο Ισραηλινός Πρέσβης χάλασε το παραμύθι: Δεν έχουμε νησιά ούτε και άποψη για την ΑΟΖ (vid)

Η στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ, μιας χώρας – μέλος του ΝΑΤΟ κι ο στενότερος συμμάχος των ΗΠΑ,  αποτελεί απειλή και όχι εγγύηση  για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή Οι δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα (ακούστε το ηχητικό στο τέλος) ότι  δεν βλέπει την Τουρκία ως «εστία τριβών»  στην Ανατoλική Μεσόγειο και ότι η χώρα του δεν έχει άποψη για το αν τα νησιά διαθέτουν ΑΟΖ, επειδή το Ισραήλ δεν έχει νησιά (!), αποτελούν κόλαφο για την προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων να παρουσιάσουν την  αναβάθμιση των στρατιωτικών κυρίως σχέσεων με το Ισραήλ  ως «απάντηση»  στην τουρκική προκλητικότητα  στην περιοχή. Ο Ισραηλινός Πρέσβης χάλασε το παραμύθι: Δεν έχουμε νησιά ούτε και άποψη για την ΑΟΖ Οι δηλώσεις αυτές συνέπεσαν μάλιστα με τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της στρατηγικής συμφωνίας ανάμεσα στα υπουργεία Άμυνας Ελλάδας και Ισραήλ, που ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2016 και ολοκληρώθηκε