Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Περισσότεροι από 160 φαντάροι σε καραντίνα, εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης

 


Με επιστολή τους νεοσύλλεκτοι φαντάροι που υπηρετούν στην ΚΕΕΔ περιγράφουν και καταγγέλλουν την κυβέρνηση για εγκληματική αμέλεια.

«Νεοσύλλεκτοι που υπηρετούμε την θητεία μας στο ΚΕΕΔ βιώνουμε από πρώτο χέρι την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης να πραγματοποιήσει την κατάταξη της ΣΤ ΕΣΣΟ χωρίς να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των οπλιτών θητείας και του προσωπικού».

«Υπάρχει», υπογραμμίζουν, «διάχυτη ανησυχία σε όλους τους οπλίτες και τις οικογένειές τους αν η κυβέρνηση και το υπουργείο έχει συγκεκριμένο σχέδιο που να βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία των οπλιτών και τους προσωπικού».

«Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε καραντίνα πάνω από 160 άτομα (επιβεβαιωμένα κρούσματα και οι διμοιρίες τους) σε χώρους που είναι ακατάλληλοι χρησιμοποιώντας μπάνια που χρησιμοποιούνται και από επιβεβαιωμένα κρούσματα. Χωρίς να είναι σίγουρο ότι καθαρίζονται επαρκώς. Όλες τις προηγούμενες μέρες ερχόμασταν σε επαφή με τους φαντάρους αυτούς όπως και τα στελέχη».

Και προσθέτουν, «καταγγείλαμε τις ευθύνες της κυβέρνησης όπως και ρωτήσαμε αν υπάρχει σχέδιο τροφοδοσίας του στρατοπέδου, αν μπει σε καραντίνα το στρατόπεδο. Η διοίκηση δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, το μόνο που έκανε ήταν να μας υπενθυμίσει ότι αυτή εξάντλησε όλα τα περιθώρια και από εδώ και πέρα είναι ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα μέχρι και στον ύπνο».

Πληροφορίες 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξανά “μίνι Ασφαλιστικό”

Νέο κεφάλαιο στην ιδιωτική ασφάλιση ανοίγει η κυβέρνηση Νέο γύρο επίθεσης ενάντια στο ασφαλιστικό ετοιμάζει η κυβέρνηση. Εντός του Νοεμβρίου...