Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για μεγάλη διασπορά κορονοϊού στο «Αττικόν» λόγω έλλειψης τεστ στους ασθενείς

 attikon-arthro

Μεγάλη διασπορά κορονοϊού φαίνεται να υπάρχει στην Δ’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου. Όπως αναφέρει ο ίδιος η διασπορά φέρεται να υπάρχει, λόγω της μη διενέργειας τεστ των ασθενών που εισάγονται στο νοσοκομείο κατά την εφημερία.

Σε μια σοβαρή καταγγελία αναφορικά με διασπορά του κορονοϊού στη Δ΄ Παθολογική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως αναφέρει, στην εν λόγω κλινική, βρέθηκαν θετικοί στον ιό, εννέα νοσηλευόμενοι ασθενείς, μια γιατρός και μια νοσηλεύτρια. Ακολούθως όπως σημειώνει, «οι ασθενείς μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε κλινική κορονοϊού. Οι υπόλοιποι 14 ασθενείς των οποίων τα τεστ είναι αρνητικά παραμένουν στη κλινική. Χθες η εν λόγω κλινική στην εφημερία ήταν κλειστή. Τα τεστ του υπόλοιπου προσωπικού της κλινικής αρνητικά», αναφέρει για να συμπληρώσει ότι «συνεχίζουν όμως οι συνάδελφοι να εργάζονται παρότι εκτέθηκαν στον ιό. Δεν βγήκαν σε καραντίνα αν και τα τεστ στην αρχή μπορεί να ξεγελάνε».

Σε σχέση δε, με την αιτία της διασποράς, αυτή φέρεται να είναι «η μη διενέργεια τεστ κορονοϊού σε όλους τους ασθενείς που εισάγονται στην εφημερία. Ειδικά τώρα με τα περιστατικά εποχικής γρίπης που προσέρχονται στα τεπ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Τέλος συμπληρώνει πως «χθες στο Αττικό έγιναν 135 εισαγωγές. Οι εννέα εξ αυτών ήταν περιστατικά κορονοϊού. Οι εισαγωγές στην προ κορονοϊού εποχή ήταν περί τις 230 σε κάθε εφημερία. Τα ράντζα όμως ράντζα. Σήμερα το πρωί αναπτύχθηκαν περί τα 40 ράντζα».

πηγή: The Press Project

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρεσιτάλ Πιπιλή – Λοβέρδου: “Οι συνταξιούχοι Έλληνες είναι κακομαθημένοι” και “δεν πεθαίνουνε κιόλας”

Ανδρέας Συγγρός: O «εθνικός τοκογλύφος» που συγκέντρωσε αμύθητα πλούτη & το αστικό κράτος τον τίμησε «εθνικό ευεργέτη»

«Δυστυχισμένοι Αρβανίτες της Αττικής, πού να ξέρετε πως τα έργα και οι δωρεές του  Συγγρού , το πιο πολύ  είναι ιδρώτας και αίμα δικό σας .  Κακόμοιροι αγρότες που σας μαθαίνουν στα σχολεία ένα σωρό παραμύθια για τους “μεγάλους ευεργέτες του Εθνους”, πού να ξέρετε πως οι  Τοσίτσηδες,  οι  Ζαππαίοι , οι  Μπενάκηδες , οι  Αβέρωφ , οι  Ζωγράφηδες , οι Βαλλιάνοι , οι  Μαρασλήδες  και τράβα κορδέλα,  ήταν σκληροί εκμεταλλευτές των αγροτών και εργατών της Αιγύπτου, Τουρκίας, Ρουμανίας, Ρωσίας…» ….

Ο Ισραηλινός Πρέσβης χάλασε το παραμύθι: Δεν έχουμε νησιά ούτε και άποψη για την ΑΟΖ (vid)

Η στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ, μιας χώρας – μέλος του ΝΑΤΟ κι ο στενότερος συμμάχος των ΗΠΑ,  αποτελεί απειλή και όχι εγγύηση  για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή Οι δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα (ακούστε το ηχητικό στο τέλος) ότι  δεν βλέπει την Τουρκία ως «εστία τριβών»  στην Ανατoλική Μεσόγειο και ότι η χώρα του δεν έχει άποψη για το αν τα νησιά διαθέτουν ΑΟΖ, επειδή το Ισραήλ δεν έχει νησιά (!), αποτελούν κόλαφο για την προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων να παρουσιάσουν την  αναβάθμιση των στρατιωτικών κυρίως σχέσεων με το Ισραήλ  ως «απάντηση»  στην τουρκική προκλητικότητα  στην περιοχή. Ο Ισραηλινός Πρέσβης χάλασε το παραμύθι: Δεν έχουμε νησιά ούτε και άποψη για την ΑΟΖ Οι δηλώσεις αυτές συνέπεσαν μάλιστα με τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της στρατηγικής συμφωνίας ανάμεσα στα υπουργεία Άμυνας Ελλάδας και Ισραήλ, που ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2016 και ολοκληρώθηκε