Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP)

 11 Νοεμβρίου 2023

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η παλαιστινιακή αντίσταση στη Λωρίδα της Γάζας, με όλες τις στρατιωτικές της πτέρυγες, δίνει τη μάχη σύμφωνα με μια στρατηγική που έχει σχεδιαστεί για να εξαντλήσει τις εχθρικές δυνάμεις και να επιτύχει τη νίκη του λαού μας. Αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει παρά μόνο με τη νίκη της αντίστασης.

Η αντίσταση δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη κανένα πισωγύρισμα ή αποτυχία και η εμπιστοσύνη του λαού μας στην αντίσταση και σε όσα διακηρύσσει είναι πλήρης. Αυτό είναι το κύριο σημείο δύναμης σε αυτή τη μάχη, μαζί με την αποφασιστικότητα των μαχητών και των ηγετών της αντίστασης να πετύχουν τη νίκη.

Η αντίσταση καταβάλλει όλες τις προσπάθειές της για να γλιτώσει ο λαός μας από τα βάρβαρα εγκλήματα του εχθρού, τα οποία του επιβάλλουν πρόσθετα βάρη, στα οποία αντεπεξέρχεται με αποφασιστικότητα και πνεύμα θυσίας.

Καλούμε τις μάζες του λαού μας, το έθνος μας και τους ελεύθερους λαούς του κόσμου να κλιμακώσουν τη δράση και τον αγώνα ενάντια στις δυνάμεις της επιθετικής συμμαχίας και να μετατρέψουν τη λαϊκή οργή σε φωτιά που καίει τις δυνάμεις της εισβολής και τους υποστηρικτές τους σε κάθε μέρος αυτού του κόσμου.

Επιβεβαιώνουμε την πλήρη εμπιστοσύνη μας στην επίτευξη μιας ιστορικής νίκης για το λαό μας, παρά τα βάρβαρα εγκλήματα του στρατού του εχθρού και τη συνεχιζόμενη γενοκτονία, καθώς και τη σύμπραξη των επιτιθέμενων δυνάμεων εναντίον του λαού μας.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

10 Νοεμβρίου 2023

Από τη σελίδα στο fb: “Από τη σπίθα στη φλόγα”

e-prologos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μ-Λ ΚΚΕ : Κυριακή 28 Απρίλη στην Πλατεία Καισαριανής και πορεία στο Σκοπευτήριο

Το Μ-Λ ΚΚΕ, 80 χρόνια από την ανυπέρβλητη θυσία των 200 κομμουνιστών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, καλεί σε συγκέντρωση στην Πλατεία Καισ...