Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ - 54 χρόνια από τη γέννηση του μ-λ κινήματος

Το βίντεο που ακολουθεί, προβλήθηκε στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ, που άνοιξε τις εργασίες για το 6ο συνέδριο. Το βίνετο είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και στα 54 χρόνια από την γέννηση του μ-λ κινήματος στη χώρα μας.
Τιμάμε την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ υπερασπίζοντας την προσφορά και τις μακρόχρονες αγωνιστικές παραδόσεις του επαναστατικού ΚΚΕ στο πρώτο μισό του εικοστού αιώνα, μέχρι να του ξεριζώσουν οι ρεβιζιονιστές την επαναστατική του ψυχή, μηδενίζοντας όλη τη δράση του και όλους τους αγώνες του.

Ταυτόχρονα τιμάμε τον μισό - και πλέον - αιώνα από τη δημιουργία του μαρξιστικού - λενινιστικού κινήματος της Ελλάδας, που αποτέλεσε την απευθείας συνέχεια του ΚΚΕ ύστερα από το ρεβιζιονιστικό εκφυλισμό του, αντλώντας διδάγματα από τους πλούσιους επαναστατικούς αγώνες τους για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του λαού μας, για τη Λευτεριά, τη Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία και το Σοσιαλισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξανά “μίνι Ασφαλιστικό”

Νέο κεφάλαιο στην ιδιωτική ασφάλιση ανοίγει η κυβέρνηση Νέο γύρο επίθεσης ενάντια στο ασφαλιστικό ετοιμάζει η κυβέρνηση. Εντός του Νοεμβρίου...