Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α.

Κι ενώ “το Υπουργείο Δικαιοσύνης εκφράζει την ικανοποίησή του για τις ενέργειες του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών, με το οποίο βρίσκεται σε θεσμική συνεργασία (...) προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και ενώ να επιταχυνθεί η δίκη και δεσμεύεται στη συνέχιση λήψης των αναγκαίων πρωτοβουλιών εντός του πλαισίου των δικών του αρμοδιοτήτων”, η Χ. Α. θρασύτατα ξαναεμφάνισε τα τάγματα εφόδου.
Δεκάδες άτομα με μπλούζες της Χ.Α., κρατώντας κοντάρια και σημαίες, κατέβηκαν στις αποβάθρες του μετρό στο Μοναστηράκι και πέταξαν τρικάκια, φωνάζοντας “Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή” και “Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς”, για τον 35χρονο που σκοτώθηκε στις Βουλιαράτες. Απείλησαν επίσης επιβάτες που προσπάθησαν να βγάλουν φωτογραφίες!

Μετά την αποδοκιμασία που εισέπραξαν την 28η Οκτωβρίου στην πλατεία Κύπρου της Καλλιθέας, όπου απομονώθηκαν από τους αντιφασίστες και από τους κατοίκους που βρίσκονταν εκεί,με αποτέλεσμα να φυγαδευτούν από την αστυνομία, επανεμφανίστηκαν στο σταθμό του μετρό στην Καλλιθέα, με πρόσχημα και πάλι το θάνατο του Κατσίφα. Ακόμα μια φορά η αστυνομία κάλυψε την παρουσία του Τάγματος Εφόδου.
Αλλά και την περασμένη Κυριακή εμφανίστηκαν μέλη της ναζιστικής συμμορίας στον τερματισμό του Μαραθώνιου, με μπλουζάκια με την εικόνα του Κατσίφα, μεταξύ των οποίων ήταν ο Κασιδιάρης αλλά και ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, Γ. Τσακανίκας, υπεύθυνος ασφάλειας της τοπικής τους οργάνωσης στη Νίκαια.
Έξω από το Πολυτεχνείο, η Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα που προσπαθούσαν να κρεμάσουν πανό με αγκυλωτό σταυρό στην κεντρική πύλη, που τους προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ και στη συνέχεια τους άφησαν ελεύθερους. Ένας από τους προσαχθέντες έχει ακόμα μία προσαγωγή για ρίψη φυλλαδίων της Χρυσής Αυγής το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξανά “μίνι Ασφαλιστικό”

Νέο κεφάλαιο στην ιδιωτική ασφάλιση ανοίγει η κυβέρνηση Νέο γύρο επίθεσης ενάντια στο ασφαλιστικό ετοιμάζει η κυβέρνηση. Εντός του Νοεμβρίου...