Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Πόσο χουντο-ξεφτίλες είστε; Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα για ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο


 Μια γυναίκα που εργαζόταν στην οδό Σολωμού, περίπου 100 μέτρα από το Πολυτεχνείο, πήγε σήμερα το πρωί προς την πύλη του Πολυτεχνείου με σκοπό να αφήσει ένα λουλούδι που κρατούσε στα χέρια της.

Όταν έφτασε αστυνομικοί της ζήτησαν να τους επιδείξει τα στοιχεία της. Έδειξε το έντυπο μετακίνησης για την εργασία της και SMS με τον αριθμό 6, το οποίο έστειλε ενώ βρισκόταν στη δουλειά της για να φτάσει στο Πολυτεχνείο. Η αστυνομία έκανε έλεγχο και της απάντησαν ότι ότι δεν δικαιολογείται η μετακίνηση. Της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ!

«Η εργασία μου βρίσκεται στα 100 μέτρα. Έρχομαι κάθε χρόνο. Σέβομαι την πανδημία και την υγεία των συμπολιτών μου, τηρώ τα μέτρα, φοράω μάσκα και ήρθα να αφήσω ένα λουλούδι στην πόρτα και να φύγω. Είμαι μόνη μου». είπε η ίδια, χωρίς ωστόσο να έχει αποτέλεσμα καθώς το πρόστιμο της βεβαιώθηκε.

Θα μπορούσε να είναι μόνο ξεφτίλα. Εδώ όμως πρόκειται για χουντο-ξεφτίλα διότι πρόκειται για άτεγκτη εφαρμογή αυταρχικού νόμου χουντικής εμπνεύσεως για ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο. Όπως θα δείτε στο βίντεο η γυναίκα τηρούσε ουσιαστικά όλα τα μέτρα. 


https://youtu.be/ltBFHLnZDD4

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξανά “μίνι Ασφαλιστικό”

Νέο κεφάλαιο στην ιδιωτική ασφάλιση ανοίγει η κυβέρνηση Νέο γύρο επίθεσης ενάντια στο ασφαλιστικό ετοιμάζει η κυβέρνηση. Εντός του Νοεμβρίου...