Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Ναζιστικά παρακλάδια

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στην κατάληψη του πρώην ΠΙΚΠΑ στα Άνω Πετράλωνα, που λειτουργεί σαν κοινωνικός χώρος για την υγεία, πραγματοποίησαν 30-40 ακροδεξιοί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του αναρχικού χώρου και της συμφωνίας με την πΓΔΜ, και ξυλοκόπησαν ένα νεαρό άτομο από τον χώρο. Αμέσως στην περιοχή συγκεντρώθηκε κόσμος και οι ακροδεξιοί το έσκασαν. Η Αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα που προσπάθησαν να κυνηγήσουν τους επιτιθέμενους, τα οποία τελικά αφέθηκαν ελεύθερα. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε η οργάνωση “Κρυπτεία”, με τηλεφώνημα σε ενημερωτική ιστοσελίδα, η οποία ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο άγνωστος είπε στο τηλεφώνημά του: “Ο αγώνας μας κλιμακώνεται μετά τον εμπρησμό στη Μανωλάδα. Δεν θα αφήσουμε κανένα αντιρατσιστικό καθίκι όρθιο. Οι επιθέσεις μας σε καταλήψεις αντιρατσιστών θα κλιμακωθούν”. Η φασιστική αυτή οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη και για την επίθεση στο σπίτι του μικρού Αμίρ από το Αφγανιστάν το περασμένο φθινόπωρο, επειδή είχε βγει σημαιοφόρος στο σχολείο του, αλλά και για άλλες ρατσιστικές επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξανά “μίνι Ασφαλιστικό”

Νέο κεφάλαιο στην ιδιωτική ασφάλιση ανοίγει η κυβέρνηση Νέο γύρο επίθεσης ενάντια στο ασφαλιστικό ετοιμάζει η κυβέρνηση. Εντός του Νοεμβρίου...